Livstecken!

Jaaaaaaaa jag är i liv! Härligt härligt må ni tro. Igår fick jag ÄNTLIGEN mitt älskade paket från Sverige, innehållande en saknad ipod, underbara tidningar, sodokubok (bra tidsfördriv) och utan att skämta en årsförbrukning av godis, min mamma är bäst hon! Efter en månad i tullen är godiset dock lite hårt men det struntar jag fullständigt i för det smakar som hemma, mumsigt! Nu sitter jag och taggar igång med musik, Sail- AWOLNATION på repeat! Samtidigt som jag inspireras av alla härliga sommarbilder på Tumblr. I helgen ska det bli 25 grader och sol, stekväder alltså. Måste börja bygga på brännan nu lite mer än en månad innan prom, wihooo.





Bonfire och födelsedag

Denna vecka har gått jättejättefort och igår var det redan fredag! Jag älskar helgerna här för, finns så mycket man kan göra! Igårkväll åkte jag, Kalene och några andra till en Bonfire i Fargo, det var mysigt, och vad som gjorde det ännu bättre var att jag hade på mig shorts och ett linne utan att vara kall, I MARS!!!! Idag åkte vi till Wapeton för lilla Cayson fyllde tre år, köpte en bok till honom, nicke nyfiken! 8 berättelser i en bok. Varje gång han kommer hit vill han att man ska läsa Charlie Brown and the great pumpkin för honom. En liten kort historia med ljudeffekter, sist han var här läste jag den för honom 4 gånger i rad och han ville höra den igen, haha, han är så himla söt den där lilla! Lori och Jamie skulle stanna där längre så jag åkte hem med Andy och hans kompis. Sen hämtade Kalene upp mig och vi åkte tillbaka till Fargo. Nu är jag hemma igen, supertrött är jag också, och mitt spotify fungerar inte längre, AAAARG! Det står att lösen eller användarnamnet är fel men jag kan fortfarande lyssna på alla mina gamla låtar och sånt så jag är ju inne men jag kan inte söka eller något, otroligt jobbigt kan jag tala om för er mina kära vänner! Men det löser sig nog. 

Föresten har jag väntat på ett paket från Sverige i 4 veckor nu!! Det har fortfarande inte kommit så jag ringde till postkontoret och frågade vad som var fel, paketet befinner sig i tullen i New york och vill inte komma där ifrån, jag förstår ingenting.. Det har aldrig varit några problem förut och i paketet ligger i princip samma saker som alltid, tidningar, godis och lite kläder, plus min ipod eftersom min andra gick sönder för ett tag sedan. Så jag är helt utan musik, inget spotify och ingen Ipod. Det suger! 

Nej nu är det dags att avrunda detta lilla inlägg, imorgon väntar lite shopping och förhoppningsvis en pedikyr, flip flop väder är det ju här nu!  




Påskris och kubb

Jag berättade om ett jätteroligt utespel vi spelar varje vår/sommar, nämligen kubb! Min värdfamilj har varit i Sverige tidigare och besökt deras första utbytesstudent som även jag hann träffa innan jag åkte hit eftersom vi bor 5 minuter ifrån varandra. Världen är bra liten ibland! Hur som helst så visste dom vad jag pratade om och hade spelat det varje kväll när dom var i Sverige. Så när vi kom hem i söndags åkte jag och Lori till Menards och köpte träpinnar, sen åkte vi hem och gjorde oss vårt eget kubb. Så himla kul!! Vad är en sommar utan kubb liksom? Så nu har vi spelat kubb varje kväll sen dess och det är så himla roligt. Känns extra bra när man gjort allt själv, från grunden, då blir man stolt! Inte för att det var svårt att såga några träpinnar men ändå, det är grejen att man gjort något helt själv.

Jag berättade även om hur en svensk påsk kan se ut och jag visade lite bilder på påskris och sånt, så vi tog lite fjädrar och pinnar och gjorde vårt eget lilla "Swedish easter tree". Det står nu ute på verandan så fint! 







Ny vecka

Idag är det måndag, men inte vilken måndag som helst, nej det är nämligen min bästa underbaraste väns 18 års dag så ännu en gång grattis till dig Fanny!! Bästa vänner sen 4 år och kan knappt fatta att du redan är 18.. Nu är det även exakt 3 månader kvar tills jag tar ett steg på svensk mark igen, blandande känslor angående det kan jag tala om! 

I fredags åkte vi till Park rapids som ligger 2 timmar norr om Minnesota, där spenderade vi helgen i ett jättemysigt litet lakehouse. Som sagt skulle det bli en snöskoterresa men här finns det ju ingen snö så långt ögat når! Direkt när vi kom dit bytte vi om till bikini och gick ut och solade, det är inte så ofta det händer i mars! Annars tog vi det mest lugnt denna helg, gick runt i den lilla staden, åkte till the headstarter of mississippi river, och självklart åt vi massa mat, standard! 





TUMBLR

Japp, nu är jag lika cool som alla andra och har skaffat mig en tumblr jag med. Har även ett weheartit konto där jag lägger upp mina bilder sååååå om ni är intresserade så kan ni ju alltid ta er en titt där! På tal om bilder så vann jag första pris på en art show min photography teacher anmälde mig till, häftigt! Extra stolt blir jag eftersom jag var tvunget att göra ALLT själv! Ta bilder, develope the negatives, the actual picture och allt sånt, en himla process kan jag tala om! Dom hade det inte lätt förr när allt det digitala inte fanns! 

http://weheartit.com/naathh
http://nathaliefolcker.tumblr.com/


Bilden gör den inte riktigt rättvisa men, det är i princip en stol med blommor i!



nya bekanskaper

Jag har fått en ny vän, träningsverk, han har hängt med mig de senaste 5 dagarna nu.. Gårdagen var helt galen!! Efter skolan var jag tvungen att hämta mina joggingskor som jag så dumt glömt, så jag sprang hem från dilworth vilket är 1,5 miles. Sen för tracks så sprang vi 5 miles(!), efter det gick jag samma 1,5 miles hem, eller gick och gick, halvdöd snubblande jag hem där på vägen.. Plus att vi gjorde en kickboxing video på idrottslektioner. Kom ärlig talat knappt upp ur sängen i morse haha, men det är skönt, visar ju på att man tar i lite i alla fall! Men jag har bestämt mig för att inte vara med i tracks. Jag älskar att kunna vara med vänner efter skolan, gå hem eller ut och springa, och sen på kvällen gå till gymmet och göra min egna grej. Att ha ett fast schema sådär varje dag tre timmar efter skolan är inte min grej riktigt. Men bra träning var det ju! 
Idag efter skolan åkte jag till Kalene,  hon, jag Megan och Vinnie åkte till Bdubs för middag och sen kollade vi på film, trevlans! Det är så skönt väder här nu, ska bli över 20 grader i helgen, SOMMAR! Föresten åker jag på "snöskoterresa" över helgen, ingen skola för mig på fredag alltså! Vanligtvis är det fortfarande snö såhär års men istället får vi hajka och sånt roligt! Nej nu ska jag kolla min tumblr och stumbleupon'a lite innan jag säger godnatt för dagen!





kanelbullar

Jag har velat baka kanelbullar i en evighet nu så igår tog jag helt enkelt tag i saken! Här är det typ omöjligt att hitta jäst annat än torrjäst så det blev ett himla pyssel att få degen att jäsa men det fungerade till sist. Halva satsen gjorde jag vanliga kanelbullar med och andra halvan ville Lori göra till caramelbuns, kanelbullar bakade i en karamellsås. Jag har inte hunnit smaka några ännu men det saknas typ 10 redan så jag får skynda mig!
Det är föresten vår här i Minnesota nu!! 8 grader och strålande sol, ska ut och springa snart. I veckan ska det bli upp emot 20 grader, I MARS! himmel.. Idag ställdes även klockan om, jag sov till 11 men det blev ju 12 så jag sov nästan bort halva dagen.. Jag hatar att sova länge, det känns som ett sånt slöseri. Sova kan jag göra när jag är död.








200 days

Idag har jag varit i USA prick 200 dagar, sjuuuuukt! Det ska jag fira med frozen yogurt från Tutti frutti med Katie, ååh så gott. Världens bästa ställe, kanske borde starta ett själv när jag kommer hem, tror det skulle gå hur bra som helst. Man tar en bägare, sen finns det typ 20 olika smaker av frozen yogurt att välja mellan plus att det kommer in nya hela tiden, man kan ta lite av varje om man vill, sen finns det typ 50 olika toppings att välja mellan, allt från färsk frukt till cookie dough, brownies och massa godis. Min favvo är blåbär och hallon bombaderat med massa frukt, muuuuums! Sen väger man sin bägare och betalare per oz. Snabbt, fräsht och framförallt GOTT!! 
Sen ikväll ska jag över till Kalenes house, vi får se vad som händer där. Men något kul hittar helt säkert på!
Melodifestivalfinal är det ju ikväll också, har inget koll alls på vad som händer, haha. Har inte sett ett enda avsnitt eller hört en enda låt. Konstigt, men den traditionen av att kolla melodifestivalen varje år saknar jag inte ett dugg! 

Byyyyyyyyye! 




Tonåring!

Idag fyller min älskade lilla plutt 13 år, tänk vad tiden har gått sen jag såg dig där på sjukhuset med din lilla blå sparkdräkt och matchande mössa. Jag saknar dig lite extra idag och skulle gärna vara hemma och krama och pussa på dig men det är inte så långt kvar nu, så du får ha en extra födelsedag när jag kommer hem igen! Vi bråkar och bråkar och bråkar men trots det så vet vi att vi älskar varandra hur mycket som helst, faktum är att jag hellre bråkar med dig x 10000 än inte ha dig alls och jag tror denna resa har fått oss båda att inse hur viktiga vi faktiskt är för varandra. Jag hoppas du får allt du önskat dig och äter något riktigt smarrigt till middag!


Jag älskar dig!



Idol wednesday

En ganska händelselös vecka så långt faktiskt.. Har grymt mycket träningsverk efter de senaste dagarnas hårdträning så idag blev det en vilodag. På måndag börjar try outs for track så det ska bli spännande, sprang en mile igår på gymmet för att se om jag kunde bättre och visst, 7.03 blev det istället! Kan säkert bättre än det också för jag kände att jag hade lite krafter kvar efter. Ikväll har jag och familjen varit hemma, vi spelade kort och sen kollade vi på idol, mys! Jag har inget speciellt att raportera tyvärr, längtar till heeeeelg! Då ska det föresten bli 50 degrees ute (10 grader), vårvårvår. Fast jag har redan haft årspremiär för mina vita converse! Idag blev jag även påmind av att det är mindre än tre månader kvar till sommarlovet, fy vad fort detta år har gått! Det är kul att titta tillbaka i dagboken och se hur vad man tänkte, tyckte och gjorde i början, minnen är härliga! 





söndag

Helgen är snart slut och det är dags för ännu en ny vecka att börja! I fredags efter skolan gick jag och Elaina till gymmet sen var jag bara hemma resten av den kvällen. Igår däremot så började dagen med städning såklart, sen åkte jag till mitt favvo-fik Bab's coffe med Katie för frukost, tog en jättegod fruktsallad och grönt kanel/apelsin te till det för er som är intresserade! Efter det stannade vi på Walmart för att köpa oreos, chocolate chip cookie dough mix och brownie mix. Vi är både beroende av en site som heter stumbleupon.com och där hade vi både sett ett recpet som heter slutty brownies. Först är det ett lager chocolate chip cookies sen trycker man ner oreos över det och avslutar med browniemixen på toppen, nyttigt va? Hann aldrig smaka dom hemma hos henne och idag har jag inte varit hemma på hela dagen så min bit väntar fortfarande på mig i köket, ska bli muuuums! Den kvällen åkte jag till Kalene och sov över där, treeeevligt. Idag har jag inte haft mycket för mig, kände mig lite halvdålig, men det ska nog gå över snart! 


Tanken var att de skulle se ut såhär men riktigt lika proffsiga blev inte våra, haha.



March

Kan ni förstå att det redan är mars?! Hemma verkar våren redan vara påväg medans vintern precis har kommit hit.. Första dagen i mars kommer spenderas köttandes på gymmet med Elaina som vanligt! Wooooho. Ikväll ska vi prova på Zumba, har bara gjort det framför tvn där hemma där man känner sig sådär lite lagom töntig! Men det är ju hur kul som helst, och svettig blir man också så det är ju superbra! 
I mars så börjar även track säsongen, alltså friidrott. Jag ska på try out för det och hoppas på att kunna springa, anting lång eller kort distans, hoppas på lång. Men de tar bara in 4 tjejer på varje gren och alla dessa tjejer har ju hållt på med detta hur länge som helst, men vi får hålla tummarna! Om två veckor åker jag och min värdfamilj på en snöskoterresa, hoppas det blir lika roligt som i januari, men det tror jag nog! 




nathaliefolcker -



Trackback
nathaliefolcker -

Livstecken!

Jaaaaaaaa jag är i liv! Härligt härligt må ni tro. Igår fick jag ÄNTLIGEN mitt älskade paket från Sverige, innehållande en saknad ipod, underbara tidningar, sodokubok (bra tidsfördriv) och utan att skämta en årsförbrukning av godis, min mamma är bäst hon! Efter en månad i tullen är godiset dock lite hårt men det struntar jag fullständigt i för det smakar som hemma, mumsigt! Nu sitter jag och taggar igång med musik, Sail- AWOLNATION på repeat! Samtidigt som jag inspireras av alla härliga sommarbilder på Tumblr. I helgen ska det bli 25 grader och sol, stekväder alltså. Måste börja bygga på brännan nu lite mer än en månad innan prom, wihooo.





Bonfire och födelsedag

Denna vecka har gått jättejättefort och igår var det redan fredag! Jag älskar helgerna här för, finns så mycket man kan göra! Igårkväll åkte jag, Kalene och några andra till en Bonfire i Fargo, det var mysigt, och vad som gjorde det ännu bättre var att jag hade på mig shorts och ett linne utan att vara kall, I MARS!!!! Idag åkte vi till Wapeton för lilla Cayson fyllde tre år, köpte en bok till honom, nicke nyfiken! 8 berättelser i en bok. Varje gång han kommer hit vill han att man ska läsa Charlie Brown and the great pumpkin för honom. En liten kort historia med ljudeffekter, sist han var här läste jag den för honom 4 gånger i rad och han ville höra den igen, haha, han är så himla söt den där lilla! Lori och Jamie skulle stanna där längre så jag åkte hem med Andy och hans kompis. Sen hämtade Kalene upp mig och vi åkte tillbaka till Fargo. Nu är jag hemma igen, supertrött är jag också, och mitt spotify fungerar inte längre, AAAARG! Det står att lösen eller användarnamnet är fel men jag kan fortfarande lyssna på alla mina gamla låtar och sånt så jag är ju inne men jag kan inte söka eller något, otroligt jobbigt kan jag tala om för er mina kära vänner! Men det löser sig nog. 

Föresten har jag väntat på ett paket från Sverige i 4 veckor nu!! Det har fortfarande inte kommit så jag ringde till postkontoret och frågade vad som var fel, paketet befinner sig i tullen i New york och vill inte komma där ifrån, jag förstår ingenting.. Det har aldrig varit några problem förut och i paketet ligger i princip samma saker som alltid, tidningar, godis och lite kläder, plus min ipod eftersom min andra gick sönder för ett tag sedan. Så jag är helt utan musik, inget spotify och ingen Ipod. Det suger! 

Nej nu är det dags att avrunda detta lilla inlägg, imorgon väntar lite shopping och förhoppningsvis en pedikyr, flip flop väder är det ju här nu!  




Påskris och kubb

Jag berättade om ett jätteroligt utespel vi spelar varje vår/sommar, nämligen kubb! Min värdfamilj har varit i Sverige tidigare och besökt deras första utbytesstudent som även jag hann träffa innan jag åkte hit eftersom vi bor 5 minuter ifrån varandra. Världen är bra liten ibland! Hur som helst så visste dom vad jag pratade om och hade spelat det varje kväll när dom var i Sverige. Så när vi kom hem i söndags åkte jag och Lori till Menards och köpte träpinnar, sen åkte vi hem och gjorde oss vårt eget kubb. Så himla kul!! Vad är en sommar utan kubb liksom? Så nu har vi spelat kubb varje kväll sen dess och det är så himla roligt. Känns extra bra när man gjort allt själv, från grunden, då blir man stolt! Inte för att det var svårt att såga några träpinnar men ändå, det är grejen att man gjort något helt själv.

Jag berättade även om hur en svensk påsk kan se ut och jag visade lite bilder på påskris och sånt, så vi tog lite fjädrar och pinnar och gjorde vårt eget lilla "Swedish easter tree". Det står nu ute på verandan så fint! 







Ny vecka

Idag är det måndag, men inte vilken måndag som helst, nej det är nämligen min bästa underbaraste väns 18 års dag så ännu en gång grattis till dig Fanny!! Bästa vänner sen 4 år och kan knappt fatta att du redan är 18.. Nu är det även exakt 3 månader kvar tills jag tar ett steg på svensk mark igen, blandande känslor angående det kan jag tala om! 

I fredags åkte vi till Park rapids som ligger 2 timmar norr om Minnesota, där spenderade vi helgen i ett jättemysigt litet lakehouse. Som sagt skulle det bli en snöskoterresa men här finns det ju ingen snö så långt ögat når! Direkt när vi kom dit bytte vi om till bikini och gick ut och solade, det är inte så ofta det händer i mars! Annars tog vi det mest lugnt denna helg, gick runt i den lilla staden, åkte till the headstarter of mississippi river, och självklart åt vi massa mat, standard! 





TUMBLR

Japp, nu är jag lika cool som alla andra och har skaffat mig en tumblr jag med. Har även ett weheartit konto där jag lägger upp mina bilder sååååå om ni är intresserade så kan ni ju alltid ta er en titt där! På tal om bilder så vann jag första pris på en art show min photography teacher anmälde mig till, häftigt! Extra stolt blir jag eftersom jag var tvunget att göra ALLT själv! Ta bilder, develope the negatives, the actual picture och allt sånt, en himla process kan jag tala om! Dom hade det inte lätt förr när allt det digitala inte fanns! 

http://weheartit.com/naathh
http://nathaliefolcker.tumblr.com/


Bilden gör den inte riktigt rättvisa men, det är i princip en stol med blommor i!



nya bekanskaper

Jag har fått en ny vän, träningsverk, han har hängt med mig de senaste 5 dagarna nu.. Gårdagen var helt galen!! Efter skolan var jag tvungen att hämta mina joggingskor som jag så dumt glömt, så jag sprang hem från dilworth vilket är 1,5 miles. Sen för tracks så sprang vi 5 miles(!), efter det gick jag samma 1,5 miles hem, eller gick och gick, halvdöd snubblande jag hem där på vägen.. Plus att vi gjorde en kickboxing video på idrottslektioner. Kom ärlig talat knappt upp ur sängen i morse haha, men det är skönt, visar ju på att man tar i lite i alla fall! Men jag har bestämt mig för att inte vara med i tracks. Jag älskar att kunna vara med vänner efter skolan, gå hem eller ut och springa, och sen på kvällen gå till gymmet och göra min egna grej. Att ha ett fast schema sådär varje dag tre timmar efter skolan är inte min grej riktigt. Men bra träning var det ju! 
Idag efter skolan åkte jag till Kalene,  hon, jag Megan och Vinnie åkte till Bdubs för middag och sen kollade vi på film, trevlans! Det är så skönt väder här nu, ska bli över 20 grader i helgen, SOMMAR! Föresten åker jag på "snöskoterresa" över helgen, ingen skola för mig på fredag alltså! Vanligtvis är det fortfarande snö såhär års men istället får vi hajka och sånt roligt! Nej nu ska jag kolla min tumblr och stumbleupon'a lite innan jag säger godnatt för dagen!





kanelbullar

Jag har velat baka kanelbullar i en evighet nu så igår tog jag helt enkelt tag i saken! Här är det typ omöjligt att hitta jäst annat än torrjäst så det blev ett himla pyssel att få degen att jäsa men det fungerade till sist. Halva satsen gjorde jag vanliga kanelbullar med och andra halvan ville Lori göra till caramelbuns, kanelbullar bakade i en karamellsås. Jag har inte hunnit smaka några ännu men det saknas typ 10 redan så jag får skynda mig!
Det är föresten vår här i Minnesota nu!! 8 grader och strålande sol, ska ut och springa snart. I veckan ska det bli upp emot 20 grader, I MARS! himmel.. Idag ställdes även klockan om, jag sov till 11 men det blev ju 12 så jag sov nästan bort halva dagen.. Jag hatar att sova länge, det känns som ett sånt slöseri. Sova kan jag göra när jag är död.








200 days

Idag har jag varit i USA prick 200 dagar, sjuuuuukt! Det ska jag fira med frozen yogurt från Tutti frutti med Katie, ååh så gott. Världens bästa ställe, kanske borde starta ett själv när jag kommer hem, tror det skulle gå hur bra som helst. Man tar en bägare, sen finns det typ 20 olika smaker av frozen yogurt att välja mellan plus att det kommer in nya hela tiden, man kan ta lite av varje om man vill, sen finns det typ 50 olika toppings att välja mellan, allt från färsk frukt till cookie dough, brownies och massa godis. Min favvo är blåbär och hallon bombaderat med massa frukt, muuuuums! Sen väger man sin bägare och betalare per oz. Snabbt, fräsht och framförallt GOTT!! 
Sen ikväll ska jag över till Kalenes house, vi får se vad som händer där. Men något kul hittar helt säkert på!
Melodifestivalfinal är det ju ikväll också, har inget koll alls på vad som händer, haha. Har inte sett ett enda avsnitt eller hört en enda låt. Konstigt, men den traditionen av att kolla melodifestivalen varje år saknar jag inte ett dugg! 

Byyyyyyyyye! 




Tonåring!

Idag fyller min älskade lilla plutt 13 år, tänk vad tiden har gått sen jag såg dig där på sjukhuset med din lilla blå sparkdräkt och matchande mössa. Jag saknar dig lite extra idag och skulle gärna vara hemma och krama och pussa på dig men det är inte så långt kvar nu, så du får ha en extra födelsedag när jag kommer hem igen! Vi bråkar och bråkar och bråkar men trots det så vet vi att vi älskar varandra hur mycket som helst, faktum är att jag hellre bråkar med dig x 10000 än inte ha dig alls och jag tror denna resa har fått oss båda att inse hur viktiga vi faktiskt är för varandra. Jag hoppas du får allt du önskat dig och äter något riktigt smarrigt till middag!


Jag älskar dig!



Idol wednesday

En ganska händelselös vecka så långt faktiskt.. Har grymt mycket träningsverk efter de senaste dagarnas hårdträning så idag blev det en vilodag. På måndag börjar try outs for track så det ska bli spännande, sprang en mile igår på gymmet för att se om jag kunde bättre och visst, 7.03 blev det istället! Kan säkert bättre än det också för jag kände att jag hade lite krafter kvar efter. Ikväll har jag och familjen varit hemma, vi spelade kort och sen kollade vi på idol, mys! Jag har inget speciellt att raportera tyvärr, längtar till heeeeelg! Då ska det föresten bli 50 degrees ute (10 grader), vårvårvår. Fast jag har redan haft årspremiär för mina vita converse! Idag blev jag även påmind av att det är mindre än tre månader kvar till sommarlovet, fy vad fort detta år har gått! Det är kul att titta tillbaka i dagboken och se hur vad man tänkte, tyckte och gjorde i början, minnen är härliga! 





söndag

Helgen är snart slut och det är dags för ännu en ny vecka att börja! I fredags efter skolan gick jag och Elaina till gymmet sen var jag bara hemma resten av den kvällen. Igår däremot så började dagen med städning såklart, sen åkte jag till mitt favvo-fik Bab's coffe med Katie för frukost, tog en jättegod fruktsallad och grönt kanel/apelsin te till det för er som är intresserade! Efter det stannade vi på Walmart för att köpa oreos, chocolate chip cookie dough mix och brownie mix. Vi är både beroende av en site som heter stumbleupon.com och där hade vi både sett ett recpet som heter slutty brownies. Först är det ett lager chocolate chip cookies sen trycker man ner oreos över det och avslutar med browniemixen på toppen, nyttigt va? Hann aldrig smaka dom hemma hos henne och idag har jag inte varit hemma på hela dagen så min bit väntar fortfarande på mig i köket, ska bli muuuums! Den kvällen åkte jag till Kalene och sov över där, treeeevligt. Idag har jag inte haft mycket för mig, kände mig lite halvdålig, men det ska nog gå över snart! 


Tanken var att de skulle se ut såhär men riktigt lika proffsiga blev inte våra, haha.



March

Kan ni förstå att det redan är mars?! Hemma verkar våren redan vara påväg medans vintern precis har kommit hit.. Första dagen i mars kommer spenderas köttandes på gymmet med Elaina som vanligt! Wooooho. Ikväll ska vi prova på Zumba, har bara gjort det framför tvn där hemma där man känner sig sådär lite lagom töntig! Men det är ju hur kul som helst, och svettig blir man också så det är ju superbra! 
I mars så börjar även track säsongen, alltså friidrott. Jag ska på try out för det och hoppas på att kunna springa, anting lång eller kort distans, hoppas på lång. Men de tar bara in 4 tjejer på varje gren och alla dessa tjejer har ju hållt på med detta hur länge som helst, men vi får hålla tummarna! Om två veckor åker jag och min värdfamilj på en snöskoterresa, hoppas det blir lika roligt som i januari, men det tror jag nog! 




nathaliefolcker -

Livstecken!

Jaaaaaaaa jag är i liv! Härligt härligt må ni tro. Igår fick jag ÄNTLIGEN mitt älskade paket från Sverige, innehållande en saknad ipod, underbara tidningar, sodokubok (bra tidsfördriv) och utan att skämta en årsförbrukning av godis, min mamma är bäst hon! Efter en månad i tullen är godiset dock lite hårt men det struntar jag fullständigt i för det smakar som hemma, mumsigt! Nu sitter jag och taggar igång med musik, Sail- AWOLNATION på repeat! Samtidigt som jag inspireras av alla härliga sommarbilder på Tumblr. I helgen ska det bli 25 grader och sol, stekväder alltså. Måste börja bygga på brännan nu lite mer än en månad innan prom, wihooo.





Bonfire och födelsedag

Denna vecka har gått jättejättefort och igår var det redan fredag! Jag älskar helgerna här för, finns så mycket man kan göra! Igårkväll åkte jag, Kalene och några andra till en Bonfire i Fargo, det var mysigt, och vad som gjorde det ännu bättre var att jag hade på mig shorts och ett linne utan att vara kall, I MARS!!!! Idag åkte vi till Wapeton för lilla Cayson fyllde tre år, köpte en bok till honom, nicke nyfiken! 8 berättelser i en bok. Varje gång han kommer hit vill han att man ska läsa Charlie Brown and the great pumpkin för honom. En liten kort historia med ljudeffekter, sist han var här läste jag den för honom 4 gånger i rad och han ville höra den igen, haha, han är så himla söt den där lilla! Lori och Jamie skulle stanna där längre så jag åkte hem med Andy och hans kompis. Sen hämtade Kalene upp mig och vi åkte tillbaka till Fargo. Nu är jag hemma igen, supertrött är jag också, och mitt spotify fungerar inte längre, AAAARG! Det står att lösen eller användarnamnet är fel men jag kan fortfarande lyssna på alla mina gamla låtar och sånt så jag är ju inne men jag kan inte söka eller något, otroligt jobbigt kan jag tala om för er mina kära vänner! Men det löser sig nog. 

Föresten har jag väntat på ett paket från Sverige i 4 veckor nu!! Det har fortfarande inte kommit så jag ringde till postkontoret och frågade vad som var fel, paketet befinner sig i tullen i New york och vill inte komma där ifrån, jag förstår ingenting.. Det har aldrig varit några problem förut och i paketet ligger i princip samma saker som alltid, tidningar, godis och lite kläder, plus min ipod eftersom min andra gick sönder för ett tag sedan. Så jag är helt utan musik, inget spotify och ingen Ipod. Det suger! 

Nej nu är det dags att avrunda detta lilla inlägg, imorgon väntar lite shopping och förhoppningsvis en pedikyr, flip flop väder är det ju här nu!  




Påskris och kubb

Jag berättade om ett jätteroligt utespel vi spelar varje vår/sommar, nämligen kubb! Min värdfamilj har varit i Sverige tidigare och besökt deras första utbytesstudent som även jag hann träffa innan jag åkte hit eftersom vi bor 5 minuter ifrån varandra. Världen är bra liten ibland! Hur som helst så visste dom vad jag pratade om och hade spelat det varje kväll när dom var i Sverige. Så när vi kom hem i söndags åkte jag och Lori till Menards och köpte träpinnar, sen åkte vi hem och gjorde oss vårt eget kubb. Så himla kul!! Vad är en sommar utan kubb liksom? Så nu har vi spelat kubb varje kväll sen dess och det är så himla roligt. Känns extra bra när man gjort allt själv, från grunden, då blir man stolt! Inte för att det var svårt att såga några träpinnar men ändå, det är grejen att man gjort något helt själv.

Jag berättade även om hur en svensk påsk kan se ut och jag visade lite bilder på påskris och sånt, så vi tog lite fjädrar och pinnar och gjorde vårt eget lilla "Swedish easter tree". Det står nu ute på verandan så fint! 







Ny vecka

Idag är det måndag, men inte vilken måndag som helst, nej det är nämligen min bästa underbaraste väns 18 års dag så ännu en gång grattis till dig Fanny!! Bästa vänner sen 4 år och kan knappt fatta att du redan är 18.. Nu är det även exakt 3 månader kvar tills jag tar ett steg på svensk mark igen, blandande känslor angående det kan jag tala om! 

I fredags åkte vi till Park rapids som ligger 2 timmar norr om Minnesota, där spenderade vi helgen i ett jättemysigt litet lakehouse. Som sagt skulle det bli en snöskoterresa men här finns det ju ingen snö så långt ögat når! Direkt när vi kom dit bytte vi om till bikini och gick ut och solade, det är inte så ofta det händer i mars! Annars tog vi det mest lugnt denna helg, gick runt i den lilla staden, åkte till the headstarter of mississippi river, och självklart åt vi massa mat, standard! 





TUMBLR

Japp, nu är jag lika cool som alla andra och har skaffat mig en tumblr jag med. Har även ett weheartit konto där jag lägger upp mina bilder sååååå om ni är intresserade så kan ni ju alltid ta er en titt där! På tal om bilder så vann jag första pris på en art show min photography teacher anmälde mig till, häftigt! Extra stolt blir jag eftersom jag var tvunget att göra ALLT själv! Ta bilder, develope the negatives, the actual picture och allt sånt, en himla process kan jag tala om! Dom hade det inte lätt förr när allt det digitala inte fanns! 

http://weheartit.com/naathh
http://nathaliefolcker.tumblr.com/


Bilden gör den inte riktigt rättvisa men, det är i princip en stol med blommor i!



nya bekanskaper

Jag har fått en ny vän, träningsverk, han har hängt med mig de senaste 5 dagarna nu.. Gårdagen var helt galen!! Efter skolan var jag tvungen att hämta mina joggingskor som jag så dumt glömt, så jag sprang hem från dilworth vilket är 1,5 miles. Sen för tracks så sprang vi 5 miles(!), efter det gick jag samma 1,5 miles hem, eller gick och gick, halvdöd snubblande jag hem där på vägen.. Plus att vi gjorde en kickboxing video på idrottslektioner. Kom ärlig talat knappt upp ur sängen i morse haha, men det är skönt, visar ju på att man tar i lite i alla fall! Men jag har bestämt mig för att inte vara med i tracks. Jag älskar att kunna vara med vänner efter skolan, gå hem eller ut och springa, och sen på kvällen gå till gymmet och göra min egna grej. Att ha ett fast schema sådär varje dag tre timmar efter skolan är inte min grej riktigt. Men bra träning var det ju! 
Idag efter skolan åkte jag till Kalene,  hon, jag Megan och Vinnie åkte till Bdubs för middag och sen kollade vi på film, trevlans! Det är så skönt väder här nu, ska bli över 20 grader i helgen, SOMMAR! Föresten åker jag på "snöskoterresa" över helgen, ingen skola för mig på fredag alltså! Vanligtvis är det fortfarande snö såhär års men istället får vi hajka och sånt roligt! Nej nu ska jag kolla min tumblr och stumbleupon'a lite innan jag säger godnatt för dagen!





kanelbullar

Jag har velat baka kanelbullar i en evighet nu så igår tog jag helt enkelt tag i saken! Här är det typ omöjligt att hitta jäst annat än torrjäst så det blev ett himla pyssel att få degen att jäsa men det fungerade till sist. Halva satsen gjorde jag vanliga kanelbullar med och andra halvan ville Lori göra till caramelbuns, kanelbullar bakade i en karamellsås. Jag har inte hunnit smaka några ännu men det saknas typ 10 redan så jag får skynda mig!
Det är föresten vår här i Minnesota nu!! 8 grader och strålande sol, ska ut och springa snart. I veckan ska det bli upp emot 20 grader, I MARS! himmel.. Idag ställdes även klockan om, jag sov till 11 men det blev ju 12 så jag sov nästan bort halva dagen.. Jag hatar att sova länge, det känns som ett sånt slöseri. Sova kan jag göra när jag är död.








200 days

Idag har jag varit i USA prick 200 dagar, sjuuuuukt! Det ska jag fira med frozen yogurt från Tutti frutti med Katie, ååh så gott. Världens bästa ställe, kanske borde starta ett själv när jag kommer hem, tror det skulle gå hur bra som helst. Man tar en bägare, sen finns det typ 20 olika smaker av frozen yogurt att välja mellan plus att det kommer in nya hela tiden, man kan ta lite av varje om man vill, sen finns det typ 50 olika toppings att välja mellan, allt från färsk frukt till cookie dough, brownies och massa godis. Min favvo är blåbär och hallon bombaderat med massa frukt, muuuuums! Sen väger man sin bägare och betalare per oz. Snabbt, fräsht och framförallt GOTT!! 
Sen ikväll ska jag över till Kalenes house, vi får se vad som händer där. Men något kul hittar helt säkert på!
Melodifestivalfinal är det ju ikväll också, har inget koll alls på vad som händer, haha. Har inte sett ett enda avsnitt eller hört en enda låt. Konstigt, men den traditionen av att kolla melodifestivalen varje år saknar jag inte ett dugg! 

Byyyyyyyyye! 




Tonåring!

Idag fyller min älskade lilla plutt 13 år, tänk vad tiden har gått sen jag såg dig där på sjukhuset med din lilla blå sparkdräkt och matchande mössa. Jag saknar dig lite extra idag och skulle gärna vara hemma och krama och pussa på dig men det är inte så långt kvar nu, så du får ha en extra födelsedag när jag kommer hem igen! Vi bråkar och bråkar och bråkar men trots det så vet vi att vi älskar varandra hur mycket som helst, faktum är att jag hellre bråkar med dig x 10000 än inte ha dig alls och jag tror denna resa har fått oss båda att inse hur viktiga vi faktiskt är för varandra. Jag hoppas du får allt du önskat dig och äter något riktigt smarrigt till middag!


Jag älskar dig!



Idol wednesday

En ganska händelselös vecka så långt faktiskt.. Har grymt mycket träningsverk efter de senaste dagarnas hårdträning så idag blev det en vilodag. På måndag börjar try outs for track så det ska bli spännande, sprang en mile igår på gymmet för att se om jag kunde bättre och visst, 7.03 blev det istället! Kan säkert bättre än det också för jag kände att jag hade lite krafter kvar efter. Ikväll har jag och familjen varit hemma, vi spelade kort och sen kollade vi på idol, mys! Jag har inget speciellt att raportera tyvärr, längtar till heeeeelg! Då ska det föresten bli 50 degrees ute (10 grader), vårvårvår. Fast jag har redan haft årspremiär för mina vita converse! Idag blev jag även påmind av att det är mindre än tre månader kvar till sommarlovet, fy vad fort detta år har gått! Det är kul att titta tillbaka i dagboken och se hur vad man tänkte, tyckte och gjorde i början, minnen är härliga! 





söndag

Helgen är snart slut och det är dags för ännu en ny vecka att börja! I fredags efter skolan gick jag och Elaina till gymmet sen var jag bara hemma resten av den kvällen. Igår däremot så började dagen med städning såklart, sen åkte jag till mitt favvo-fik Bab's coffe med Katie för frukost, tog en jättegod fruktsallad och grönt kanel/apelsin te till det för er som är intresserade! Efter det stannade vi på Walmart för att köpa oreos, chocolate chip cookie dough mix och brownie mix. Vi är både beroende av en site som heter stumbleupon.com och där hade vi både sett ett recpet som heter slutty brownies. Först är det ett lager chocolate chip cookies sen trycker man ner oreos över det och avslutar med browniemixen på toppen, nyttigt va? Hann aldrig smaka dom hemma hos henne och idag har jag inte varit hemma på hela dagen så min bit väntar fortfarande på mig i köket, ska bli muuuums! Den kvällen åkte jag till Kalene och sov över där, treeeevligt. Idag har jag inte haft mycket för mig, kände mig lite halvdålig, men det ska nog gå över snart! 


Tanken var att de skulle se ut såhär men riktigt lika proffsiga blev inte våra, haha.



March

Kan ni förstå att det redan är mars?! Hemma verkar våren redan vara påväg medans vintern precis har kommit hit.. Första dagen i mars kommer spenderas köttandes på gymmet med Elaina som vanligt! Wooooho. Ikväll ska vi prova på Zumba, har bara gjort det framför tvn där hemma där man känner sig sådär lite lagom töntig! Men det är ju hur kul som helst, och svettig blir man också så det är ju superbra! 
I mars så börjar även track säsongen, alltså friidrott. Jag ska på try out för det och hoppas på att kunna springa, anting lång eller kort distans, hoppas på lång. Men de tar bara in 4 tjejer på varje gren och alla dessa tjejer har ju hållt på med detta hur länge som helst, men vi får hålla tummarna! Om två veckor åker jag och min värdfamilj på en snöskoterresa, hoppas det blir lika roligt som i januari, men det tror jag nog! 




body { background: #3D3D3D url(); margin:0; padding:0px 0 14px; text-align:center; color:#000000; background-attachment: fixed; } a {color: #333;text-decoration:none;} a:hover {color: #6C6C6C;text-decoration:underline;} #wrapper { text-align: left; width: 900px; position:relative; margin:10px auto; padding: 15px; vertical-align: top; background: #fff; border: 0,1px solid #000000; -moz-box-shadow: 0 0 5px 3px #000000; -webkit-box-shadow: 0 5px 3px #000000; box-shadow: 0 0 5px 3px #000000; } #wrapper:after { content: "."; display: block; height: 0; clear: both; visibility: hidden; } p { padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; } #header { background: #(http://www.snyggareblogg.se/images/bak21.jpg) ; margin: 0px 0px 0px; padding: 10px; height: 240px; text-align: center; } #side { float: left; width: 160px; padding: 0px 0px 0px 4px; margin-top: 31px; margin-right: 9px; background: #FFFFFFF; } #content { width: 700px; margin-left: 0px; float: right; background: #FFFFFF; padding: 8px 8px 8px 7px; voice-family:"\"}\""; voice-family:inherit; }html>body #content { width: 700px } #header a { color: #999999; text-decoration: none; } h1 { font-family: @Adobe Myungjo Std M, verdana, sans-serif; font-size: 6.2em; font-weight: NORMAL; color: #999999; margin-top:30px; margin-bottom:0px; padding:10px; } h2 { font-family: Century Gothic, verdana, arial, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal; text-transform: uppercase; color: #999999; margin-top:4px; margin-bottom:0px; margin-left: 0px; padding:0px; text-transform:uppercase; } /** Entry headers **/ h3 { font-family: georgia; font-size: 21px; font-weight: normal; color: #000000; background: #f8f5f9 url() no-repeat left top; padding:3px 3px 3px; margin: 10px 10px 0px; text-align: left; font-style: normal; text-shadow: 0px 0px 1px #323232; vertical-align: top; border-bottom: 0px solid #3D3D3D; text-transform:none; } .navheader { font-family: georgia; font-size: 18px; font-weight: normal; color: #000000; margin-bottom: 3px; background: #f8f5f9 ; border-bottom: 0px solid #3D3D3D; text-shadow: 0px 0px 1px #323232; text-transform:none; } .nav { font-family: courier new; font-size: 14px; font-weight: normal; border-bottom: 0px dashed #3D3D3D; text-transform:uppercase; } .nav ul { padding: 10px 10px 6px; font-weight: normal; margin: 0px; } .nav li { list-style: none; padding: 0px 0px 2px; font-weight: normal; margin: 0px; } .nav a { color: #333;text-decoration:none;} .nav a:hover { color: #6C6C6C;text-decoration:none;} /** Post's body text **/ .entrybody { font-family: courier new; font-size: 13px; font-weight: normal; color: #333; line-height: 140%; text-align:justify; background: #ffffff; padding:0px; margin: 10px 15px 0px; } /** 'Posted by' txt **/ .entrymeta { font-family: arial; font-size: 8px; font-weight: normal; background: #f8f5f9; color: #666; padding:3px; margin: 0px 10px 0px; text-align:left; text-transform:uppercase; } .entrymeta a { color: #333; text-decoration:none;} .entrymeta a:hover { color: #6C6C6C;text-decoration:none; } .commentheader { font-family: georgia; font-size: 18px; font-weight: normal; color: #000000; background: #FFFFFF; line-height: 140%; padding: 5px; margin: 10px 20px 0px; border-top: 1px solid #000000; } .commenttext { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #333; background: #d1d1d1; line-height: 140%; margin: 0px 20px 0px; padding:5px; } .commentmeta { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; background: #d1d1d1; font-weight: normal; color: #333; text-align:right; margin: 0px 20px 10px; padding: 5px; } .commentmeta a { color: #333; text-decoration:none;} .commentmeta a:hover { color: #6C6C6C;text-decoration:none; } .commentform { font-family: georgia; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #333; margin: 0px 0px 20px 0px; padding:20px; } .separator { display: none; } .default { display:none; } .subside { font-family: "Trebuchet MS" Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; padding: 0px 0px 0px 0px; } .xmlButton { border:1px solid; border-color:#FC9 #630 #330 #F96; padding:0 3px; font:bold 10px Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; color:#FFF; background:#F60; text-decoration:none; margin:0; } .image { border: 1px solid #5E6655; padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .thumbnail { border: 2px solid #889977; margin: 0px 6px 6px 0px; } .video{ padding: 0px 0px 30px 30px; } .fieldName{ font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 11px; margin: 0px 0px 12px 0px } select{ font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 11px; } /***************************************************************************** * Calendar * *****************************************************************************/ #calendar { color: #000000; font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, sans-serif; padding: 0px 0px 6px 0px; text-align: left; } #calendar table { padding: 1px; /*border-collapse: collapse;*/ border: 0px; } #calendar table caption { color: #000000; font-family : Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 13px; border-bottom: 3px solid #000000; text-align: left; font-weight: bold; text-transform: uppercase; padding: 3px; } #calendar table th { text-align: center; font-weight: bold; font-size: xx-small; } #calendar table tr td { border: 1px solid #F1F1F1; text-align: center; font-size: xx-small; } #calendar table tr ul { color: #BBB; list-style: dot; margin: 0px 0px 0px 20px; padding: 4 0 5 0; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.7em; } #calendar table tr td.cssDayMouseOver { border: 1px dotted red; cursor: hand; } #calendar table tr td.cssDayMouseOut { border: 1px solid #F1F1F1; } #calendar table tr td.cssEntryBox { border: 1px solid gray; padding: 6px; text-align: left; background: #FFFFFF; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; } #calendar table tr td ul li { } #calendar table tr td div.cssDayEntryHeader { font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; text-align: left; font-weight: bold; padding: 4; } #calendar table tr td div.cssDayAvailable { text-decoration: underline; text-weight: bold; } form { margin: 0px 0px 6px; padding-left: 10px; } em { margin: 0px; padding: 0px; border: 0px none; text-align: left; letter-spacing: 0.1em; } .time{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 10px; font-weight: normal; background: #ffffff; color: #666; padding:3px 20px 0px; text-align:left; } /*Credits: Dynamic Drive CSS Library */ /*URL: http://www.dynamicdrive.com/style/ */ .mattblacktabs{ width: 100%; overflow: hidden; border-bottom: 0px solid black; /*bottom horizontal line that runs beneath tabs*/ } .mattblacktabs ul{ margin: 0; padding: 0; padding-left: 20px; /*offset of tabs relative to browser left edge*/ font: normal 15px georgia; list-style-type: none; } .mattblacktabs li{ display: inline; margin: 0; } .mattblacktabs li a{ float: left; /*Ändra till right om du vill ha flikarna till höger*/ display: block; text-decoration: none; margin: 0; padding: 3px 56px; /*padding inside each tab*/ border-right: 0px dashed black; /*right divider between tabs*/ color: #666; background: #FFFFFF; /*background of tabs (default state)*/ } .mattblacktabs li a:visited{ color: white; } .mattblacktabs li a:hover, .mattblacktabs li.selected a{ background: #FFFFFF; /*background of tabs for hover state, plus tab with "selected" class assigned to its LI */ color: white;